'SRETNO TI BILO!'

NAKON ODLASKA S POZICIJE PREMIJEROVA SAVJETNIKA MACAN SE SVAĐAO S MOSTOVCEM 'Ti si oko mene lagao u svakoj objavi, to i inače radiš za gazdu Petrova'

Nikola Grmoja, Krešimir Macan
 Cropix

Verbalni sukob između Nikole Grmoje iz MOST-a i dojučerašnjeg savjetnika u Vladi, Krešimira Macana nastavljen je na društvenim mrežama.

Započeo je Grmoja koji polazi od Macanove konstatacije da se manipuliralo i izvrtalo njegove komentare na doček nogometne reprezentacije.

- Krešimir Macan ustvrdio je da su za njegov odlazak krive manipulacije njegovim objavama na društvenim mrežama, pri čemu je posebno istaknuo mene i moje objave, a sam je ustvari doveden u Vladu kako bi puštao spinove i iskrivljavao mišljenje građana u korist Plenkovićeva i onih koji profitiraju od takvih manipulacija i podjela - napisao je Grmoja na svome Facebook profilu.

Nastavio je kako je Macan "isto pokušao i nakon dočeka naših Vatrenih, a kad su njegove namjere naišle na otpor, izgubio je kontrolu i počeo sve oko sebe optuživati za manipulaciju".

- Naravno, odmah je prozvao mene odnosno Most, što se moglo i očekivati jer se beskompromisno zalažemo za odgovorno i transparentno vođenje države te istinu u političkom djelovanju. Tko god planira naslijediti Macana u PR balonu Vlade, može računati na to da narod sve manje vjeruje velikim naslovima i nerealnim obećanjima. Most će i dalje inzistirati na činjenicama i boriti se protiv korupcije i klijentelizma - napisao je Grmoja.

Macan mu nije ostao dužan.

- Grmoja ti si oko mene lagao u svakoj objavi i ne bojim ti se to reći u lice, jer to i inače radiš za gazdu Petrova da se on ne bi izlagao. Lijepo vas je Marko opisao u Globusu. Najviše mi je drago što si se dokazao i prokazao kao ultra konzervativni desničar - jednom Hrast uvijek ostaje Hrast:-) Sretno ti bilo... - odgovorio je Macan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:18