RIJEČ INSAJDERA

‘Nakon sjajnog Čačićevog izlaganja više nije bilo skepse. A da vidite što je Beljak napravio...‘

Davor Nađi iz Fokusa bio je najsuzdržaniji premda nije iznio nikakvu skepsu niti protivljenje velikoj koaliciji, kaže naš izvor

Radimir Cacic, Kresimir Beljak, Dalija Oreskovic, Pedja Grbin, Anka Mrak Taritas, Ivica Puljak, Darijo Vasilic

 Goran Mehkek/Cropix

Sudionik sastanka na kojemu su stranke ljevice postigle dogovor o zajedničkom izlasku na izbore kaže kako ni jedna stranka nije dvojila o potrebi velike koalicije, ali da je najkonstruktivniji u raspravama bio Radimir Čačić.

image

Krešimir Beljak

Tomislav Kristo/Cropix

- Vidi se da ima puno utakmica u nogama. On je najbolje odigrao i vrlo je racionalno izložio stvari. Nitko nije došao sa skepsom na sastanak, ali nakon Čačićevog izlaganja dilemu ne bi imao ni onaj tko bi eventualno s njome došao - kaže naš sugovornik i otkriva kako je Ivica Puljak pokazivao veliku želju za dogovorom, dok je predsjednik HSS-a Krešo Beljak bio među onima koji su najviše govorili.

image

Dalija Orešković i Anka Mrak Taritaš

Tomislav Kristo/Cropix

- Otišao je za vrijeme sastanka na N1 televiziju, vratio se na sastanak i uspio potrošiti možda i najviše riječi - otkriva sudionik sastanka dodajući kako je najmanje govorio Davor Nađi iz Fokusa. On se, kaže, činio najsuzdržaniji premda nije iznio nikakvu skepsu niti protivljenje velikoj koaliciji.

U odnosu na Radničku frontu, kazao je da su izrazili veliku želju za konstruktivnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:20