Lavina komentara

Nakon tjeranja kupačica vlasnik vile s Drvenika već gubi turiste, potpuno su mu srozali recenzije

Booking.com još jučer je prihvaćao nove zahjeve za rezervaciju, a nakon incidenta ta je opcija ugašena
Incident u Drveniku Velikom
 Privatna Snimka

Na samo nekoliko kilometara udaljenosti od Trogira, nalazi se malena plaža koja od ranog jutra neprestano puni medijske stupce. Vjeruje se kako je vlasnik obližnje ville splitsku novinarku i njenu prijateljicu pokušao je potjerati s pomorskog dobra kojeg je nazvao svojom privatnom plažu, a nakon što mu to nije pošlo za rukom, stvari su postale još gore. Njegova villa s sadašnjom ocjenom od 1,2 ne bi prošla ni razred, a kamoli stroge kriterije turista, piše Slobodna Dalmacija.

U maniri pravog dalmatinskog dišpeta, a ozlojađeni zbog svojatanja pomorskog dobra, Dalmatinci su odlučili stvari uzeti u svoje ruke. U digitalnom vremenu u kojem živimo nekoliko klikova sasvim je dovoljno da se zadovolji pravda zbog svojatanja pomorskog dobra.

Iz udobnosti svojih fotelja, ogorčenom vlasniku odlučili su stati na kraj i to ni više ni manje nego putem Googlea. Dajući negativne ocjene njegovoj villi, ona drastično gubi na cijeni i teže ju je pozicionirati na tržištu, a tržišna vrijednost tog prostora za iznajmljivanje postaje ravna ništici. Iako se ni zgrada ni njena okućnica nisu promijenile od izlaska videa, neljubaznost vlasnika bila je dovoljna da nekad prestižnu villu premjeste među najniže ocjenjene hrvatske prostore na toj platformi.

image
Screenshot

- Dobra ti je ocjena majstore. Pravi si vizionar. Iduće kupanje dolazim sa dečkima na tvoju privatnu plažu - sarkastičan je jedan od komentatora, a uvrede na račun vlasnika koji se odlučio pomorsko dobro 'prodavati' kao svoju privatnu plažu, samo se nižu.

- Molim vas da izbjegavate, ova nekretnina ima jako lošu reputaciju i njezin vlasnik je završio u svim lokalnim medijima u jako negativnom kontekstu. Pogledajte negdje drugdje, Hrvatska je predivna - glasi drugi komentar na kojeg se nadovezuje netko treći tko tvrdi: 'Ovo je NAŠA plaža!'.

image
Screenshot

Kako saznajemo, poznata stranica Booking.com još jučer je prihvaćala nove zahjeve za rezervaciju, a nakon incidenta ta je opcija ugašena.

- Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici - stoji na profilu smještajne ville za koju je kao posebnost naznačeno kako se nalazi u neposrednoj blizini plaže. Istini za volju, nije napisano da se radi o privatnoj plaži.

Ta stranica za bukiranje smještaja nema nijednu recenziju, a isto vrijedi i za TripAdvisor na kojem otkrivamo kako početna cijena noćenja iznosi 430 američkih dolara. Oni koji ne izaberu Booking.com mogli bi se odlučiti za još jednu stranicu za rezervaciju smještaja, Airbnb, na kojoj ne nalazimo villu.

image
Screenshot

Podsjetimo, hrvatskim medijima počela je kolati snimka u kojoj novinarka Tonka Alujević preko telefona raspravlja s muškarcem, a koji o nje traži da sa svojom prijateljicom hitno napusti prostor privatne plaže.

– Ne, nemam pojma koji video, tko, šta… tko to zna kaj je to. Ovaj, ja sam zvao policiju zbog neovlaštenog prolaza kroz moju parcelu i ima vjerojatno policijski zapisnik, ako budete to tražili, oni će vam to dati i to je to - kazao je vlasnik za Morski.hr i dodao kako se na toj plaži može kupati tko god da poželi.

Od ovakvog niza negativnih ocjena teško se oporaviti pa lako možemo zaključiti kako je za vlasnika ova sezona već završena, a verbalni sukob s dvjema lokalkama vlasniku će zasigurno ostaviti gorak okus u ustima, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:26