Paul G. Rieber umro je 1889. Biznis je preuzeo njegov sin Fritz C. Rieber, a tvrtka Rieber & Sřn krenula je i u proizvodnju hrane. Već 1946. lansirala je na tržište Toro mesnu juhu u kocki, “čime su postavljeni temelji za jedan od budućih najjačih norveških brendova”. nekolko desetljeća kasnije kompaniji je, čini se, pomalo ponestalo energije za “organski” razvoj, pa je u novi rast krenula spajajući se s drugim biznisima i preuzimajući druge tvrtke. Sljednica nekadašnjih hanseatskih trgovaca s otoka na kojem je u Drugom svjetskom ratu bila njemačka zračna baza, pretvorila se u paneuropskog žderača kompanija.
U osvajanje koprivničke Podravke suvremeni su norveški poslovni Vikinzi krenuli već potkraj 1990-ih.
Projekt Peppercorn
Od srpnja 1998. krupni suvlasnik Pod...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....