SPASIO GA MOBITEL

Napadnut šef SDP-a u Zadru, snimile su ih kamere: ‘Prišla su četvorica, jedan me udario šakom...‘

Nasilnicima je poručio da ulaze u okvire ozbiljnog kaznenog djela i da će svaki od njih odgovarati

Radeta i napadači

 /Cropix/facebook

Predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta napadnut je u ponedjeljak verbalno, a potom i fizički, o čemu je obaviještena policija. Kako je na svom Facebooku objavio zadarski gradski vjećnik - napala su ga četvorica na njegovom radnom mjestu.

- Dogodio se još jedan napad. Ovoga puta na radnom mjestu. Prišle su mi četiri nepoznate osobe od kojih me jedan udario šakom u tijelo i nazvao me džukelom - napisao je Radeta i napomenuo kako su se napadači udaljili onog trenutka kada je izvadio mobitel kako bi prijavio događaj.

- Tko je organizator ovog progona i tko manipulira s ovim ljudima? Tko je napisao priopćenje za medije nakon kojeg su krenuli napadi na mene i moju obitelj? Je li istina da na razini jedne "Udruge" postoji dogovor da mi se svakodnevno prijeti i da su svi ovi događaji organizirani?

Ovo maltretiranje sad već prelazi sve granice i od institucija očekujem hitnu reakciju! Ako netko zna o kome se radi neka javi...

Ja nemam izbora osim svaki ovakav događaj prijaviti - napisao je pa nasilnicima poručio da ulaze u okvire ozbiljnog kaznenog djela i da će svaki od njih odgovarati.

- Ja nastavljam jednakim žarom i dalje. Zastrašivanje, prijetnje i udraci me sigurno neće spriječiti u borbi protiv primitivizma i nasilja! Vi ste mi gorivo - zaključio je i uz objavu priložio snimku nadzornih kamera koje su zabilježile navodne napadače.

Zadarska policija potvrdila je da je u ponedjeljak zaprimila prijavu o napadu na Radetu.

- Prijavu smo zaprimili oko 14 sati da ga je jedan muškarac verbalno napao, a onda i drugi fizički. Policija je u postupku utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - rekli su u PU zadarskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:25