kava na cvjetnom

Nasmijani Filipović objavio fotografiju s Plenkovićem: ‘Prikupio sam dovoljno potpisa. Zajedno do pobjede!‘

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika na Facebooku je objavio fotografiju sa šefom HDZ-a Plenkovićem koji mu je pružio podršku
Davor Filipović i Andrej Plenković

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović objavio je na Facebooku da je prikupio dovoljno potpisa za kandidaturu.

"Prvog dana na Cvjetnom trgu prikupio sam dovoljno potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Zagreba! Hvala još jednom svima na podršci i povjerenju! Zajedno do pobjede!", napisao je Filipović.

Uz status je objavio fotografiju na kojoj pozira sa šefom HDZ-a Andrejem Plenkovićem koji mu je danas potpisom došao dati podršku na Cvjetnom trgu.

"Pet tisuća potpisa koji su nužni su već 'u džepu' i na taj način Davor Filipović ide snažno u odlučni i ključni dio kampanje do 16. svibnja. Mi smo ovdje da idemo zajedno s njim prema boljem, kvalitetnijem i bolje uređenom Gradu Zagrebu", rekao je Plenković novinarima na Cvjetnom trgu.

Istaknuvši da Filipović ima njihovu snažnu potporu, Plenković je poručio kako očekuje da će sigurno biti u drugom krugu, nakon čega idu na pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:32