ZA SADA BEZ REZULTATA

NASTAVLJENA POTRAGA ZA 16-GODIŠNJIM MLADIĆEM U VISOVAČKOM JEZERU U potrazi pomaže i vojska, jedna stvar roniocima predstavlja veliki problem

 Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Nakon što je prekinuta u nedjelju navečer, u ponedjeljak u svitanje nastavljena je intenzivna potraga za 16-godišnjim F.S. iz Laškovice, koji je u subotu navečer nesteo u hladnom Visovačkom jezeru u NP 'Krka, a nakon što se prevrnuo omaleni 2,5 metarski plastični čamac na kojemu je bio zajedno s još trojicom prijatelja koji su uspjeli doplivati do otočića Visovac.

- Danas oko 10,30 sati u potragu će se uključiti i pripadnici Hrvatske vojske sa sonderom koji će snimati teren, a još jedan sonder ustupila je jedna privatna tvrtka iz Splita. Od jutarnjih sati na terenu su ponovo ronioci šibenske Pomorske policije, splitske Specijalne policije i HGSS-a, a u pretrazi terena i dalje su uključeni pripadnici HGSS-a, DVD-a Dubravice i rendžeri Nacionalnog parka Krka – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Inače, potraga za mladićem trajala je gotovo cijeli dan u nedjelju, no nije dala nikakvog rezultata. Veliki problem roniocima predstavlja izuzetno slaba vidljivost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:07