PRILIKA ZA POSAO

Natječaj za novinare u redakciji Jutarnjeg lista: Ovdje doznajte sve detalje i prijavite se!

Ako želite raditi u dinamičnoj i poticajnoj redakciji i saznati iz prve ruke kako se stvaraju novi sadržaji, prijavite se
Hanza Media
 Ronald Gorsic/Cropix

HANZA MEDIA d.o.o. je vodeća hrvatska medijska kuća koja u svom portfelju ima više od 30 tiskanih i 15 digitalnih naslova. Naša izdanja pokrivaju širok raspon tema od domaćih i međunarodnih vijesti, politike i gospodarstva preko sporta, kulture, lifestyle-a, hrane, zdravlja, uređenja interijera do autoindustrije. Gradimo snažnu vezu s našim čitateljima i mjesečno dosežemo više od 1,5 milijuna korisnika.

Takav je uspjeh moguć samo sa stručnim, inovativnim i visoko motiviranim zaposlenicima orijentiranima na timski rad.

Ako želite raditi u dinamičnoj i poticajnoj novinskoj redakciji i saznati iz prve ruke kako se stvaraju novi zanimljivi i informativni sadržaji, prijavite se za poziciju:

NOVINAR (m/ž)

Hanza Media d.o.o. Zagreb, Koranska 2, objavljuje

Natječaj za novinare u redakciji Jutarnjeg lista.

Tražimo buduće novinare sa završenim studijem društveno-humanističkih i STEM područja.

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na testiranje i razgovor.

Odabrani kandidati radit će u redakciji Jutarnjeg lista kao suradnici-pripravnici pod nadzorom mentora u razdoblju od najmanje 3, a najviše 12 mjeseci. Nakon pripravničkog staža će se razmotriti mogućnost stalnog zapošljavanja odnosno rada putem studentskog ugovora za studenta/icu.

Molimo da motivacijsko pismo i svoj životopis s informacijama o posebnim znanjima, vještinama i svim odgovarajućim referencama pošaljete do 15. kolovoza 2020. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kandidati mogu poslati i ogledne publicističke ili stručne radove koje su već objavili ili pripremili.

Očekujemo:

- izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine

- poznavanje suvremenih medijskih trendova

- sklonost timskom radu, proaktivnost, kreativnost, odgovornost

- usmjerenost na rezultate i poduzetnost u izvršavanju radnih zadataka

- spremnost za kontinuirano učenje/usavršavanje

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/ mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:03