Kvalitetan kuhar kod mene ima plaću veću od predsjedničke, a ja na mogu pronaći radnike, počeo je priču o problemu pronalaska djelatnika poznati zadarski ugostitelj Erik Pavin.
U svom obiteljskom hotelu i restoranu ima 20 stalno zaposlenih djelatnika, a sada traži još njih četvero, ali ne za sezonu, već na neodređeno - ali bezuspješno.
'Ne mogu pronaći dobrog kuhara, pomoćnog kuhara, konobara, a plaće su redovite, čak i unaprijed platimo, dobra su primanja, slobodni dani, godišnji odmor, ali nitko neće raditi, kadra nema. Na Zavodu ima nezaposlenih, ali ljudi većinom tamo dobivaju naknadu i računaju kako im je bolje i to nego zaposliti se. S druge strane, kvalitetne radnike je teško pronaći. Ima njih puno koji rade u kuhinji, ali pravog kvalitetnog kuhara teško je pronaći. Tu ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....