DOSJETLJIVA IDEJA

NE MOŽETE U KAZALIŠTE JER SU OTKAZANE PREDSTAVE? Kazalište Mala scena ne prestaje s radom, prenosit će svoje predstave uživo

 Mala scena

S obzirom na novonastalu situaciju i preporuke Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, kazalište Mala scena odlučilo je svoje predstave prenositi uživo. U četvrtak, 12. ožujka, počeli su svakodnevno, prije i poslije podne, s uživo javljanjima iz kazališta na njihovoj Facebook i Instagram stranici kako bio pričali priče, anegdote, dijelili iskustva i korisne savjete.

A u subotu, 14. ožujka u 17 sati, izravno će prenositi i izvedbu predstave „Priča o oblaku“. Dakle, čak i ako ne možete doći k njima (predstava se igra za maksimalno 50 gledatelja!), predstavu možete gledati iz prvog reda na vašem kauču po cijeni od 35 kuna.

Pristup prijenosu možete kupiti na sljedećem linku: https://bit.ly/39JrPWb. Cijena vrijedi za jedan uređaj tako da cijela obitelj može uživati u kazališnom iskustvu za cijenu jedne ulaznice.

A ako link nakon kupnje podijelite s prijateljima, oni dobivaju 10 % popusta na kupovinu. Ovim započinjemo novu eru u hrvatskoj kulturi, a streamove predstava možete očekivati barem dvaput tjedno za sve uzraste! Mala scena vjeruje u vrijednost kazališta, a ono postaje još važnijim u vrijeme krize.

Mala scena želi u danima koji slijede unijeti radost kazališta u vaš dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:16