ODGOVOR ŠEFICE PRAVAŠA

'NE SMATRAM SE ELEMENTARNOM NEPOGODOM! ALI NEĆU GA TUŽITI' Tomašić o oštrim izjavama premijera

Karlovac, 060413.Kandidati HDZ-a za hrvatske zastupnike u Europskom parlamentu gradjanima grada Karlovca predstavili su izborni program HZD-a Hrvatski glas u Europi. Sudjelovala je i Ruza Tomasic.Na slici: Ruza Tomasic u setnji Karlovcem.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX / CROPIX

ZAGREB - Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić poručila je danas premijeru Milanoviću kako sebe ne smatra elementarnom nepogodom, rekavši novinarima kako se nije uvrijedila na njegove izjave da je ona „elementarna nepogoda“ i „društveno zlo“ .

„Ne treba slušati što netko govori, nego tko govori. Narod ga je izabrao da poboljša standard i pokrene gospodarstvo i spriječi iseljavanje mladih, a on se bavi temama koje ga ne bi trebale zanimati“, izjavila je Tomašić novinarima u Hrvatskom saboru.

'ONA JE GORA OD ELEMENTARNE NEPOGODE I DRUŠTVENO ZLO!' Milanović o Ruži Tomašić

Njegove bi riječi, kazala je, trebale povrijediti one koji su ga izabrali.

Priznala je i kako je namjeravala tužiti premijera dodavši kako je od toga odustala. „Dovoljno zla sebi radi i nikakav sud mu gore ne bi mogao presuditi', ustvrdila je.

Što se tiče predstojećih lokalnih izbora najavila je istu retoriku koju je koristila i sada.

Naglasila je i kako ona danas 'govori isto što su njoj govorili u Kanadi'.

'MILANOVIĆEVE IZJAVE GOVOR SU MRŽNJE, TROPOFOBIJA I PANOFOBIJA' BUZ stao u obranu Ruže Tomašić

„Govorili su – ako ti se ne sviđa, nitko ti ne brani da se vratiš odakle si došla. Svi oni koji se osjećaju građanima Hrvatske mogu biti ravnopravni, ali oni koji žele biti ravnopravniji, nikad nisu zadovoljni Hrvatskom i ne poštuju hrvatske zakone i ne žele biti građani Hrvatske – što ovdje rade“, upitala je Tomašić.

Hrvatska je, kazala je, država ravnopravnih građana pozivajući 'one koji se ne osjećaju tako i ne žele to biti – neka idu gdje vole'.

Ne misli, rekla je, da krši Ustav dodavši da to čine oni koji „ne žele ovu državu, ne poštuju je, pljuju nju i sve one vrijednosti koje ima“.

Osobno, kazala je, nema 'PR agente' pozvavši premijera da joj odradi i lokalne izbore kako joj je odradio i izbore za Europski parlament.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. listopad 2020 18:44