NOVA OFENZIVA

Ne, Zdravko Mamić nije odustao od Dinama: Nastavlja borbu, ključni događaj bit će u - Banjoj Luci!

Neću se više baviti, ne Dinamom, već nogometom uopće, rekao je nedavno. Bio je to obični blef...

Zdravko Mamić

 Screenshot

Dinamo je u smislu bilo kakvog mog rada i angažiranja - prošlost. Neću se više baviti, ne Dinamom, već nogometom uopće.

Tu rečenicu u posljednjih tjedan dana Zdravko Mamić je autorizirao u nekoliko navrata. I mnogi su povjerovali toj tvrdnji, smatrajući, valjda, da je bjegunac shvatio kako mu je vrijeme isteklo te kako se stvorila dovoljno jaka klima koja će ga otpuhati iz Dinama i nogometa općenito. U slučaju Zdravka Mamića, ipak, to bi bilo prejednostavno...

Koliko, naime, doznajemo, radi se o običnom spinu, jer, prema nama dostupnim informacijama, ne, Mamić ne odustaje od borbe. Štoviše, prema našim izvorima, posljednjih dana ponovno je intenzivirao svoje namjere, razbudio svoj klupski ogranak, i s najvjernijima započeo nova lobiranja, koja bi, navodno, tijekom dva tjedna trebala dobiti puni zamah brifingom u Banjoj Luci.

U prijevodu, ne da Mamić nije odustao od nogometa, već nije odustao niti od borbe za Dinamo. I, zapravo, nikad ni nije. A odustajanje može donijeti jedino poraz na skorašnjoj klupskoj Skupštini. Malo se samo prikrio, pustio u eter rečenice koje su, očito, imale namjeru pasivizirati protivnike i vjerojatno ih opustiti, ali u pozadini, telefonske linije na relaciji Zagreb - Međugorje nikad nisu zamrle, a posljednjih su, dakle, dana dodatno užarene.

Znak je to i Antoliću, ali i Mirku Barišiću, koji se prema posljednjim informacijama nema namjeru odmaknuti od Antolića, no u novoj Mamićevoj ofenzivi, Barišiću će u namjeri da očisti Dinamo od Mamića, nema nikakve sumnje, trebati baš svaki saveznik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:27