TOMISLAV ZORIĆ

NEĆAK ZAMIJENJENE PACIJENTICE KROZ SUZE 'Vidio sam je, sad mi je srce na mjestu. Nikad bolje nije izgledala, pitala me gdje sam bio...'

 
Obiteljski dom za starije Florence
 Duje Klarić / CROPIX

Slučaj zamjene identiteta dviju pacijentica u splitskom KBC-u, od kojih je jedna pokopana u tuđu grobnicu, nije zainteresirao samo javnost, nego i Državno odvjetništvo, javlja Dnevnik Nove TV.

Policija je danas na zahtjev Općinskog državnog odvjetništa izuzela određenu dokumentaciju iz splitskog KBC-a. DORH želi provjeriti je li u slučaju zamjene identiteta počinjeno kazneno djelo nesavjesnog liječenja.

Kako je bilo čuti ovakve šokantne vijesti, nećak gospođe za koju su nakon gotovo mjesec dana saznali da je ipak živa otkrio je za Novu TV. Tomislav Zorić rekao je da je posjetio tetu.

"Jesam, hvala Bogu. Ona se osjeća jako dobro. Bilo je dirljivo. Sad je meni srce na mjestu. Nikad bolje nije izgledala. Pitala je gdje sam bio. Naravno da se ne može to kazati. Bio sam na putu. Smijali smo se. Pričali smo. Malo sam prepun emocija", rekao je kroz suze.

Neobična situacija zamjene identiteta povezala je dvije obitelji.

"Čuo sam se sa kćeri preminule pokojne Mare. Razmijenili smo brojeve. Probat ćemo tu situaciju riješiti", rekao je Zorić.

Kaže da mu je bio šok i da nije vjerovao dok nije tetu vidio živu. Neće tužiti bolnicu,

"Ravnatelj se ispričao. A danas sam vidio kako ovi ljudi rade. Svaka im čast", zaključio je Zorić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2023 14:39