IZUZETNA LOKACIJA

Nedavno otvoreni Grand hotel Brioni u Puli bit će dio luksuzne grupacije Radisson Collection

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel prvi je od tri hotela koja će Arena Hospitality Group imati u luksuznom segmentu

Grand Hotel Brioni

 Goran Sebelic/Cropix

Novootvoreni Grand Hotel Brioni upravo je postao dio luksuznog Radisson Collection brenda. Grand Hotel Brioni postao je prvi takav hotel na Jadranskoj obali i prvi u Hrvatskoj. Ovo strateško povezivanje kompanije Arena Hospitality Group i Radisson Hotel Group te dobivanje Radisson Collection brenda rezultat je opsežnog repozicioniranja jednog od najpoznatijih hrvatskih hotela koji je nedavno ponovno otvoren i uskoro slavi 50 godina postojanja. Velika investicija u potpuno renoviranje hotel je dovela na zavidno visoke svjetske standarde koji su prepoznati od RHG, jedne od najjačih hotelskih grupacija, koji je ovom hotelu s pravom namijenio njihov najluksuzniji brend Radisson Collection.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel prvi je od tri hotela koja će Arena Hospitality Group imati u luksuznom segmentu svog portfelja u narednom periodu. Krajem godine, prvi put u Zagreb i Hrvatsku dolazi i luksuzni lifestyle hotelski brend art'otel i otvara se pod imenom Art'otel Zagreb, a nakon čega slijedi i pretvorba hotela Riviera u Puli u novi Art'otel Pula. Ovim investicijama, kako u postojeći portfelj s ciljem podizanja kvalitete, tako i širenjem portfelja na nove destinacije, AHG ulazi u viši segment turizma kako je bilo i najavljeno kroz ostvareni IPO kompanije.

Reli Slonim, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Arena Hospitality Grupe, je izjavio:

“Posebno nam je zadovoljstvo što možemo potvrditi kako s dovršetkom ove investicije Arena uspješno dovršava program unaprjeđenja i nadogradnje postojećeg portfelja, koji je bio ključna komponenta njene strategije. Strategija Grupe predvidjela je obnovu, renoviranje i razvoj postojećeg portfelja objekata, proširenje kroz nove akvizicije i partnerstva, kapitalizaciju sinergije između svih njenih operativnih regija te kontinuirano podizanje razine kvalitete usluge i sveukupnog iskustva gostiju kroz razne inicijative vezane za zaposlenike i tehnologiju. Grand Hotel Brioni Pula otvara se kao prvi od tri luksuzna objekta Grupe, uz art’otel Zagreb i art'otel Riviera Pula čiji se početak rada očekuje u 2022. odnosno u 2023. godini. Grupa ulazi u luksuzni lifestyle segment i sa zadovoljstvom nadograđuje suradnju s Radisson Hotel Grupom, uključivanjem Grand Hotela Brioni Pula u njihovu impresivnu kolekciju nekih od najboljih Europskih hotela. Gradit ćemo na temeljima ostvarenih uspjeha s Radisson Hotel Grupom i našim većinskim dioničarom PPHE, oslanjajući se na njihov Park Plaza brand, te njihovo prošireno partnerstvo pruža Areni dodatne mogućnosti razvoja trenutnog portfelja baziranog na brendovima i doprinosi potencijalu za rast u budućnosti.''

„Otvaranje Grand Hotela Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, za nas je veliko postignuće, jer ovom kulturom bogatom gradu i regiji predstavljamo naš luksuzni lifestyle brend, prvi na Jadranu i prvi u partnerstvu s PPHE Hotel Group. Objekti Radisson Collection prihvaćaju i predstavljaju lokalnu kulturu i dizajn gdje god se nalazili, a tako je i ovdje u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection Hotelu. Gosti će moći otkriti hrvatsku umjetnost, uživati u jednom od brojnih restorana i u svemu što istarski poluotok nudi." – izjavio je povodom ovog povezivanja Federico J. González Tejera, izvršni direktor Radisson Hotel Group.

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, nalazi se na izuzetnoj lokaciji na samoj obali mora, s pogledom na otočje Brijuni. Gostima su na raspolaganju 227 soba i apartmana, infinity bazen, više restorana i barova i luksuzni wellness i beauty sadržaji, za opuštajući, ali i aktivni odmor, te meeting centar za poslovne i korporativne goste.

Interijere luksuznog Grand Hotela Brioni projektirali su i dizajnirali arhitekti Studio 92 iz Labina. Vizualni dojam savršeno povezuje naslijeđe ovog kultnog hotela s modernom današnjicom pružajući savršenu atmosferu i dostupan luksuz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. siječanj 2023 16:36