SLAVLJE U TVORNICI

'NEK SE CIJEDI ZNOJ, NEKA KOŽA PUKNE' Zoran Milanović na pozornici pokazao svoju nježnu stranu, suprugu Sanju poljubio uz taktove poznatog singla

 
 Marko Todorov/CROPIX

Predsjednički kandidat Zoran Milanović dočekan je u Tvornici uz pljesak i mahanje hrvatskim zastavicama, a u finalu su pušteni i crven-bijeli-plavi baloni.

Zoran Milanović (SDP) s osvojenih 29,54 posto glasova relativni je pobjednik prvog kruga predsjedničkih izbora. Dočekan je u Tvornici kulture uz pljesak i mahanje hrvatskim zastavicama, a u finalu su pušteni i crven-bijeli-plavi baloni.

Milanović se jučer u zagrebačkoj Tvornici u završnom govoru obratio i biračima koji nisu za njega glasali.

- Hvala onima koji su glasali za mene i onima koji nisu glasali. Idemo u drugi krug, ali ne idemo u rat, ratovi su gotovi, idemo u civiliziranu, građansku utakmicu u kojoj neka pobjedi bolji, vjerujem da sam taj bolji ja – poručio je Milanović koji se na pozornicu nešto poslije 22 sata popeo sa suprugom Sanjom Musić Milanović, uz taktove Svadbasove pjesme „Treblebass”.

FOTOGALERIJA: Trijumf Zorana Milanovića u Tvornici kulture

Zoran Milanović pokazao je i svoju romantičnu stranu udijelivši supruzi poljubac na pozornici u dupkom krcatoj Tvornici kulture.

Na pozornici su mu se nakon govora među ostalim pridružili čelnici stranaka koji su ga podržali u kampanji: Krešo Beljak, Mirando Mrsić, Anka Mrak-Taritaš, Radimir Čačić, te šef SDP-a Davor Bernardić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:01