DARKO BEKIĆ

NEKADAŠNJI TUĐMANOV SAVJETNIK UPUTIO OPARI RIJEČI POTPORE UZ INTRIGANTNU FOTOGRAFIJU IZ 1994. 'Siguran sam da su svi oni u mislima s tobom'

 
 facebook

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović putem Facebooka poslala potporu Andri Krstuloviću Opari, to je učinio bivši veleposlanik, diplomat, publicist i prvi savjetnik predsjednika Franje Tuđmana za vanjsku politiku Darko Bekić.

- Dragi Andro, siguran sam da su i svi ovi članovi našeg izaslanstva na hrvatsko-bošnjačkim pregovorima u Beču, 1994., u ovim trenucima s tobom u mislima, da ti žele brzi oporavak i što skoriji povratak na odgovornu dužnost splitskog gradonačelnika, napisao je Bekić uz fotografiju na kojoj su među ostalim Ivo Sanader, Miomir Žužul, Kolinda Grabar-Kitarović, Krešimir Zubak, Andro Krstulović Opara i drugi.

Podsjetimo, splitski gradonačelnik Opara je u subotu navečer završio u bolnici, a nakon detaljnih pretraga utvrđeno je da se radi o zloćudnom tumoru.

- Radi se o melanomu, zloćudnom tumoru kože koji se proširio i na mozak. U ponedjeljak smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli smo s liječenjem tumora. Pacijent se osjeća dobro, stabilno je, sve vas pozdravlja, a njegova prognoza ovisi o tipu tumora i kako će gospodin Krstulović Opara reagirati na terapiju - izjavio je na konferenciji za novinare dr. Ivo Jurić, ravnatelj KBC-a Split, da bi se i sam Opara kasnije oglasio na Facebooku i, uz pjesmu, poručio "da će to biti dobro".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 06:25