EKSPRESAN ODGOVOR

NEMA KRAJA PREPUCAVANJIMA BRANIMIRA BUNJCA I VLADIMIRE PALFI Zastupnik Živog zida uzvraća udarac: Žalosno je gledati kraljicu stranke kako javno laže

 
Branimir Bunjac, Vladimira Palfi i Ivan Pernar
 Goran Mehkek / CROPIX

Odgovor Branimira Bunjca na javni istup Vladimire Palfi nije trebalo dugo čekati. Niti sat vremena nakon što je završio njezin intervju na N1 televiziji saborski zastupnik Život zida na svom je Facebook profilu komentirao izjave Vladimire Palfi.

"Žalosno je gledati kraljicu Živoga zida kako javno laže da ne zna tko je poskrivečki snimao sastanak u stanu Vuletića i poslao izrezani video Jutarnjem listu. Čak mi i sam Vuletić upravo piše da je zgrožen tim postupkom i da je sve učinjeno bez njegovoga znanja", napisao je Bunjac.

Dodaje i da mu je još žalosnije gledati formalnog predsjednika koji poziva na izgradnju Živog zida, a uz njega su isključivo oni koji primaju plaću ili honorare od stranke.

"Na trenutak me podsjetio na Milana Bandića koji također podršku kupuje novcem ili podjelom "funkcija". Gdje su sada svi oni aktivisti koji su bili spremni dati zadnju minutu svoga privatnoga vremena i zadnju kunu iz vlastitoga džepa da bi branili interese Živoga zida, a preko njega hrvatskoga naroda? Zašto ne stoje uz svoga predsjednika, već je više od 4/5 članstva na strani ljudi koji prema Sinčićevim riječima žele 'fotelje, novac i moć'", pita se Bunjac.

Saborski zastupnik Živog zida poručuje da se vrijeme manipulacije očito približilo kraju te da ostaje još samo jedno rješenje - unutarstranački izbori.

"Na žalost, svi koji znaju na koji način funkcionira stranka svjesni su da su šanse za bilo kakve izbore, a osobito demokratske, upravo minimalne. Borit ćemo se do kraja, to svakako uračunajte", zaključio je Bunjac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:12