VUKOVARSKI HDZ

‘Nemamo veze s napisima o Penavi. Umjesto da traži krivce, neka razjasni prijepore o svojim pothvatima‘

Ocjenjuju da je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava sve nervozniji pred lokalne izbore "u strahu od gubitka mjesta gradonačelnika"
Ivan Penava
 Vlado Kos/Cropix

Iz vukovarskog HDZ-a su u petak priopćili kako nemaju nikakve veze s negativnim medijskim napisima objavljenima o vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi te su mu poručili kako je bolje da umjesto što traži krivce, "razjasni sve prijepore o poslovnim pothvatima."

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava koji je prošle godine izašao iz HDZ-a poručio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare kako iza tekstova koji su o njemu i članovima njegove obitelji vezano uz nekretnine koje su stekli, objavili pojedini hrvatski mediji, stoje obavještajne službe i Središnjica HDZ-a.

"Hrvatska demokratska zajednica je jedino i isključivo odgovorna za to što je naša Vlada RH u proteklom mandatu osigurala dvije milijarde kuna u Vukovar. Odgovorna je i što je samo kroz Mjeru "Očuvanje radnih mjesta" izdvojeno više od 71 milijun kuna za plaće radnika u Vukovaru, a još 65 milijuna kuna kroz mjere aktivne politike zapošljavanja, u koje je uključeno 2.178 osoba", ističe danas vukovarski HDZ u priopćenju.

Ocjenjuju da je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava sve nervozniji pred lokalne izbore "u strahu od gubitka mjesta gradonačelnika jer Vukovarke i Vukovarci žele promjene".

"Upravo je HDZ grada Vukovara pobijedio na parlamentarnim izborima prošle godine, a taj ćemo uspjeh ponoviti i na lokalnim izborima u svibnju", poručuju iz HDZ-a grada Vukovara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:53