SNIMIO ČITATELJ

‘Nemoj mi to stavljati na moje stvari!‘: Pogledajte kako je razjareni gost potpuno izgubio živce na našoj poznatoj plaži

Ta plaža je inače poznata kao destinacija s najvećim brojem koncesijskih odobrenja za postavljanje ležaljki i suncobrana

Prizor s plaže u Baškoj Vodi

 Čitatelj

Niti ove sezone na hrvatskoj plaži s najviše ležaljka - onoj u Baškoj Vodi - nisu izostali prizori svađa između koncesionara i gostiju s ručnicima, a posljednju takvu zabilježio je i jedan čitatelj Jutarnjega lista.

On nam je, naime, poslao snimku razjarenog gosta kojemu je koncesionar, jedan od njih čak 114, preko ručnika postavio plastičnu ležaljku koju je gost potom u bijesu bacio u more te pozvao komunalno redarstvo.

"Slikaj, slikaj, dolazi komunalni redar. Nemoj stavljat stvari na moje stvari. Lijepo sam te upozorio", čuje se i vidi gost s ručnikom dok u pozadini koncesionar iz mora vadi svoju ležaljku te je vraća na plažu, ovog puta pored ručnika.

Što se dogodilo jednom kad je stigao komunalni redar nije nam poznato, no zato je Baška Voda poznata kao destinacija s najvećim brojem koncesijskih odobrenja za postavljanje ležaljki i suncobrana, i to nerijetko suprotno propisima što ljuti domaće.

Naime, vlasnici koncesijskih odobrenja nerijetko ležaljkama zakrče cijelu plažu, što je kontra propisima prema kojima ih moraju držati na hrpi te postaviti tek nakon što je potrošač zatraži i plati. Ostatak plaže pak mora biti dostupan za korištenje gostima koji ne žele iznajmiti ležaljke.

Kako je Jutarnji list već ranije pisao, među vlasnicima koncesijskih odobrenja ima i podosta članova familije i prijatelja općinskog načelnika Joška Roščića, zbog čega su ga mnogi prozivali u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 15:37