PREVIŠE ZAHTJEVA

'NEMOJTE SAMO MENE TRAŽITI NOVAC. IMAJU GA I DRUGI!' Ruža Tomašić građanima poručila da ju prestanu tražiti pomoć

'Znam da je kriza i da je ljudima teško, ali ja ne mogu svaki mjesec od svoje plaće izdvajati 3,5 ili 8 tisuća kuna jer ja ne djelim tuđi novac već svoj osobni', poručila je Ruža
 Goran Mehkek / CROPIX

- Pozivamo sve pravaške stranke na ujedinjenje - poručili su danas čelnici HSP-a Ante Starčević Ruža Tomašić i njezin zamjenik Ivan Tepeš. Budući da su prošli izbori za EU, te lokalni izbori Tomašić smatra kako je ovo pravo vrijeme da se pokrene ujedinjenje pravaške opcije koje bi trebalo biti provedeno najkasnije do konca godine.

- Uvjet je da nitko od nas koji trenutno obnašamo vodeće funkcije u svojim strankama ili smo ih obnašali ranije, ne bude u vodstvu te ujedinjene pravaške stranke – rekla je.

Pohvalila se kako je njihova stranka na lokalnim izborima osvojila oko 300 mandata u županijskim skupštinama te gradskim i općinskim vijećima, osvojili su samostalno jednog načelnika, a još dvojica idu u drugi krug.

'NE ŽELIM DA MI SE DIJETE UDA ZA SRBINA! DI JE TU PROBLEM?' Svađa Pupovca i Tomašić

- Postojimo tek 3,5 godine a već samo postali parlamentara stranka, stranka koja će imati zastupnika u EU parlamentu, a na lokalnim izborima smo se potvrdili kao peta stranka po broju osvojenih mandata – iznio je Tepeš.

- Tomašić je iskoristila priliku i kako bi pozvala sve građane koji imaju novčane probleme da se obraćaju i drugim strankama i Vladi, a ne samo njoj. Samo u posljednja dva dana je, kaže, dobila dvadesetak pisama u kojima ju građani mole za novčanu pomoć.

- Znam da je kriza i da je ljudima teško, ali ja ne mogu svaki mjesec od svoje plaće izdvajati 3,5 ili 8 tisuća kuna jer ja ne djelim tuđi novac već svoj osobni. Molim građane da se za pomoć obrate i drugima, pogotovo onima koji krivi za ovakvu krizu, poručila je. A poruku je imala i za vladajuće:

- Izgubili ste izbore za EU, sada i lokalne. Raspišite prijevremene izbore da vas riješimo muka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:51