U Istri je ovog ljeta bilo kao u svjetskim metropolama. Rezervacije za najbolje restorane čekale su se po deset dana, a svake se večeri pred lokalima viđao red turista. Takve gužve nije bilo ni za najboljih sezona, a sve to pokazuje da je potrošnja bila jako dobra i da su se turisti jednostavno zaželjeli uživanja i opuštanja.
Fiskalizirani računi
Hrvatsko je vino na Jadranu teklo u potocima, sirari su ostali bez svojih sireva, maslinari bez ulja. Zalihe su potrošene, pa čak i one iz prve godine korone, koja je sve bacila na koljena. No koliko je potrošnja u Istri, koju je i ovog ljeta posjetio najveći broj gostiju, bila veća, još se ne zna.
Trebala bi, svakako, biti značajna, jer su i cijene u restoranima i lokalima bile prilično veće nego 2019. godine. Prema riječima direkt...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....