SEBASTIEN OGIER

Nesreća u Novom Zagrebu: Sedmerostruki svjetski prvak u rallyju skrivio sudar na Aveniji Dubrovnik!

Na putu na prvi nedjeljni brzinac Bliznec-Pila svojom Toyotom pokušao je stati na autobusnoj stanici...
Nesreća u kojoj je sudjelovao Sebastien Ogier
 Facebook

Tvornički vozač momčadi Toyota i sedmerostruki svjetski prvak u reliju Sebastien Ogier izazvao je jutros nešto prije 7 sati lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik.

Na putu na prvi nedjeljni brzinac Bliznec-Pila svojom Toyotom pokušao je stati na autobusnoj stanici preko puta Muzeja suvremene umjetnosti, ali pritom je, što je vidljivo i na snimci koja se pojavila na Facebooku, bočno udario u jedno osobno vozilo koje je prošlo s oštećenjima.

Iz Toyote su, kako piše Gol.hr, javili kako je sve u redu s Ogierom i njegovim suvozačem. Nesreća se dogodila rano jutros prije prilikom odlaska na Medvednicu gdje se održavao brzinski ispit uoči kojeg je Francuz bio vodeći.

- Seb i Julien su sudjelovali u manjoj prometnoj nesreći. Njihov Yaris WRC je mogao nastaviti s utrkama i srećom nitko nije ozlijeđen, rekli su.

U međuvremenu se pojavila i snimka na kojoj netko iz organizacije nastoji riješiti situaciju s prometnom policijom dok Ogier objašnjava kako mora stići na utrku.

U tom trenutku jedan od policajaca staje ispred Ogierovog automobila, no svjetskom prvaku se žurilo na nastavak relija pa ga je ovaj jedva izbjegao.

No nakon toga se ne čini da policija reagira kao da je riječ o bijegu već nesporazumu.

Policija je najavila da će se nakon utvrđivanja svih okolnosti oglasiti s detaljima o nesreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:46