UPISANA U EVIDENCIJU NESTALIH

NESTALA BIVŠA ŠEFICA MARKETINGA NAJVEĆE ZADARSKE TURISTIČKE FIRME Za Korizmu dala otkaz na dobro plaćenom poslu i krenula pješke iz Zagreba do Zadra

 
Martina Knežević
 Bruno Konjević, Jure Mišković / Hanza Media

Zagrebačka policija objavila je potragu za 32-godišnjom Zadrankom Martinom Knežević navodeći kako se sa svoje zagrebačke adrese na Trešnjevci udaljila u nepoznatom pravcu 25. ožujka od kada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka Martina je na sebi imala crnu jaknu, sivu kapu, bijele tenisice, te žuti ruksak, piše Zadarski.hr.

Martinin nestanak prijavili su članovi obitelji 27. ožujka, no u četvrtak o tome nisu htjeli ništa reći. 'Ne želim to komentirati, to je sve', rekla je Martinina sestra.

Nekadašnja šefica marketinga Turisthotela u Zadru početkom ožujka se za Korizmu odlučila odreći novca i svega materijalnoga. Kao "osoba x" pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi.

Screenshot / Nestali.hr

Donedavna voditeljica najveće turističke firme u Zadru i predavačica na brojnim edukacijama, seminarima i tribinama, obećala je da će nakon dolaska u Zadar napraviti najveći besplatni tulum u povijesti toga grada, i to na Forumu, piše Zadarski.hr.

- Ja sam sada osoba X, bez osobne iskaznice, obična nepoznanica, koja naivno vjeruje u dobrotu svojih zemljaka. Onih koji će mi u zamjenu za moj rad, s moje dvi ruke i dvi noge, znanjem i vještinama koje imam, dati samo onoliko koliko mogu. I smiješak je dovoljan. Za kruh ću se snaći - poručila je uoči puta.

O pothvatu na koji se odlučila pisali smo na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:23