RUŽNE RIJEČI

Netko je na parlafonu zgrade u kojoj radi Pupovac nalijepio uvredljivu poruku: ‘To je potaknuo Milanović‘

U ožujku je Pupovac komentirao Milanovićev istup u kojem ga je nazvao ‘prljavim‘

Milorad Pupovac

 Vlado Kos/Cropix

Netko je došao do zgrade u kojoj su smještene uredske prostorije Srpskog narodnog vijeća, a u kojima često boravi i saborski zastupnik iz redova srpske manjine (Samostalna demokratska srpska stranka), te mu je na parlafonu nalijepio - 'Milorad Pupovac - Prljavi', piše Slobodna Dalmacija.

Suradnici Milorada Pupovca drže da je ovaj čin potaknut ponašanjem predsjednika Zorana Milanovića.

Naime, u ožujku ove godine Pupovac se preko svog FB profila obratio javnosti:

- Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam 'prljav'. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam 'prljav' ili 'smrdljiv'.

- Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam 'prljav'. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa - napisao je tada Pupovac, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2023 02:10