A NIJE KOLOVOZ

NEUOBIČAJENE GUŽVE NA BREGANI Čeka se satima na ulazak u Hrvatsku, nitko ne zna zašto, javila se i domaća političarka: 'Strahota, sramota'

 
 Snimio čitatelj

U popodnevnim i večernjim satima počele su se stvarati ogromne gužve na ulazu u Hrvatsku na graničnom prijelazu Bregana.

Jedan čitatelj poslao nam je čak i sliku nepreglednih kolona vozila snimljenu oko 17:30 uz napomenu da preko dva sata čekaju u koloni na ulaz u zemlju, a nije kolovoz.

Nazvali smo postaju granične policije Bregana, no oni su nam kazali da se ne događa ništa neobično, da nije bilo nikakve nesreće, već da se takve gužve dogode s vremena na vrijeme.

No čini se da je večerašnja gužva ipak nešto drugačija jer se na dugačke kolone na Twitteru požalila i Jadranka Kosor, inače vrlo aktivna na toj društvenoj mreži.

Nešto poslije 21 sat je objavila: 'Gotovo tri sata na slovensko-hrvatskoj granici. Strahota. Sramota.'

Na webcamu HAK-a na Bregani također se vide ogromne gužve. Objavljeno je i upozorenje: 'Pojačan je promet na važnijim cestama te na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, osobito na graničnim prijelazima Bregana, Bregana Naselje i Macelj u oba smjera te na Bajakovu na ulasku u zemlju.'

Webcam HAK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:45