‘NE ZNAM ŠTO DA RADIM‘

Neviđeni kaos na Dalmatini! Prestrašena majka s dvoje djece zapela u mećavi: ‘Dobit ću slom živaca...‘

‘Vidjeli smo i nekoliko ralica, čistile su u smjeru Zagreba, no u smjeru mora još niti jednu ralicu nismo vidjeli‘, rekla je Splićanka

Odmorište Zir - Macola u nedjelju navečer

 Dalmacija Danas/YouTube

Nevrijeme koje je u nedjelju u popodnevnim satima paraliziralo cestovni promet na Jadranu dovelo je u konačnici do zatvaranja prometnica iz unutrašnjosti prema Dalmaciji i iz Dalmacije prema kontinentu, piše Dalmacija Danas.

Među onima koji su zbog nevremena zapeli u prometu našla se i čitateljica Dalmacije Danas iz Splita. Ona je od 17:30 sati zarobljena u u Odmorištu Zir - Macola. Ne može nigdje, a u njezinom je automobilu dvoje male djece od jedne i dvije godine.

"Od 17 sati i 30 minuta smo u Macoli. Benzinska postaja je puna, nitko više ne može ući, a ni izaći s benzinske. Nema mjesta nigdje, ni na parkingu, ni na cestama. Vidjeli smo i nekoliko ralica, čistile su u smjeru Zagreba, no u smjeru mora još niti jednu ralicu nismo vidjeli. Neki ljudi su tu sedam sati, još nismo vidjeli ralicu koja čisti u smjeru Splita. Svi smo zapeli, ima i navijača... Sve je puno, ne možemo ni sobu iznajmiti, kafić je pun. Znači, ovo je katastrofa, kolaps. Ne znam što da napravim, dobit ću slom živaca", rekla je Splićanka Dalmaciji Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:34