PREKRASAN POKLON

NEVJERICA U MALOM MJESTU KRAJ SLOVENSKE GRANICE Ravnatelj ostao u potpunom šoku kada je pogledao stanje računa škole: 'Sjelo nam je 630.000 kuna'

 
Igor Matijašić (u krugu), Tomislav Dekalić

Onaj osjećaj kad te na kraju godine netko doslovno "izuje iz cipela"...

Tim je riječima Igor Matijašić, ravnatelj Osnovne škole Milana Langa u Bregani, započeo svoj post na Facebooku i otkrio: na račun škole danas je "sjelo" fascinantnih 630.000 kuna!

- Nisam se zabunio – šesto trideset tisuća kuna!!! Za impozantnu brojku zaslužan je inicijator donacije, bivši učenik naše škole, danas roditelj naših učenika i moj dugogodišnji nogometni prijatelj Tomislav Dekalić – objavljuje usrećeni ravnatelj škole nadomak Samobora.

Inicijator donacije je direktor u jednom od poznatih trgovačkih lanaca, kojega Igor Matijašić opisuje na slijedeći način:

"Tomu znam dugi niz godina jer smo odigrali čitav niz nogometnih utakmica. Nikada nije volio gubiti, čak niti na prijateljskom susretu. Uvijek je davao cijeloga sebe i nije se mirio s prosječnošću. Lidersku crtu s terena samo je prenio na svoje poslovanje gdje je podjednako uspješan".

Nogometni prijatelj oduševio je pozivom ravnatelja škole.

- Mogu samo reći da sam isprva mislio da sam krivo čuo kad je spomenuo o kojoj se cifri radi. Sretan sam što će tako veliki novac biti uložen u kvalitetno obrazovanje naše djece, kaže Matijašić kojemu je prekrasan poklon još jedna u nizu lijepih vijesti vezanih uz školu u Bregani te sjajan kotač zamašnjak za novu godinu.

Svoj post ravnatelj škole zaključuje riječima: "Možda je došlo vrijeme da se konačno postavi kamen temeljac za novu školsku dvoranu...".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:56