VELIKA ŠKRTICA

Nevjerojatno, ali istinito: Ovo su stvari koje možete dobiti besplatno, a inače koštaju nekoliko stotina eura

Velika škrtica proučila je kakva je ponuda u Zagrebu i začudila se kad je otkrila kako je, ako se čovjek malo bolje potrudi, doista moguće nešto pronaći

Velika škrtica

 Jutarnji/

Zvuči nevjerojatno da je u vrijeme drastičnih poskupljenja moguće pronaći i stvari koje su besplatne, ali doista ih ima.

I to ne onih "prvoloptaških" - navodnih besplatnih večera na kojima ti pokušaju uvaliti preskupo posuđe ili neke uređaje kojima ne znaš svrhu, već sadržaja za koje bi inače potrošač morao izdvojiti i do nekoliko stotina eura.

Velika škrtica proučila je kakva je ponuda u Zagrebu i začudila se kad je otkrila kako je, ako se čovjek malo bolje potrudi, doista moguće pronaći sasvim dovoljno sadržaja da si njime slobodno vrijeme ispune i oni najštedljiviji.

Ima tu tečajeva i radionica, a iako je za dobar dio njih potrebno prijaviti se na vrijeme jer su mjesta ograničena, isplati se razmišljati unaprijed te pokušati isplanirati jeftiniju, ali bogatu 2024.

U našem kratkom videu pogledajte što se sve besplatno nudi u Zagrebu i gdje se i kako prijaviti.


Imate prijedlog za Veliku Škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 16:56