PROBLEMI U PROMETU

Nevrijeme pogodilo Gorski kotar, pala i tuča, brojni vozači odlučili se na izuzetno opasan potez

Zbog tuče i velike količine vode na kolniku na autocesti između čvorova Vrbovsko i Delnice brzina je ograničena na 40 km/h

Nevrijeme u Gorskom kotaru

 Jutarnji List/

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Vrbovsko i Delnice, vozi se usporeno i otežano zbog vremenskih prilika. Naime, pala je velika količina kiše, a ponegdje i tuča pa su mnogi vozači - što je najstrože zabranjeno - zaklon potražili ispod mostova i nadvožnjaka kako im led ne bi oštetio automobil.

Inače, HAK izvještava da su kolnici mjestimice mokri i skliski u čitavom Gorskom kotaru. Zbog tuče i velike količine vode na kolniku na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrbovsko i Delnice brzina je ograničena na 40 km/h.

Što se stanja na ostalim cestama tiče, HAK upozorava da je pojačan promet na gradskim cestama, obilaznicama, državnim cestama i autocestama u smjeru mora i unutrašnjosti, cestama u priobalju, pojedinim trajektnim lukama i pristaništima i graničnim prijelazima. Vozi se u kolonama u pokretu uz povremene zastoje na pojedinim dionicama autocesta, osobito u zonama odmorišta, tunela i naplata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:15