SURADNJA NA POMOLU

Nezavisna lista Zagreb: ‘Vrlo smo blizu kreativnog i uzbudljivog dogovora s Možemo!‘

Sumpor i Milovac ističu da potvrđuju "neuzdrmanu naklonost preobrazbi Zagreba u otvoren, razdragan i moderan urbani prostor"
Marijana Sumpor
 Darko Tomas/Cropix

Zastupnici Nezavisne liste Zagreb u Gradskoj skupštini Marijana Sumpor i Tihomir Milovac poručili su kako su vrlo blizu dogovora s grupacijom Možemo!, a svim sudionicima izborne utrke da su raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata.

"Kako trenutačno stoje stvari, vrlo smo blizu kreativnog i uzbudljivog dogovora na podlozi krajnjeg međusobnog povjerenja, ravnopravnosti i odanosti zajedničkim snovima s grupacijom Možemo! okupljene oko saborskog i gradskog zastupnika Tomislava Tomaševića", priopćili su u četvrtak.

Marijana Sumpor i Tihomir Milovac kažu kako svim sudionicima izborne utrke javljaju da su raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata, a ne "u zakulisnim igrama, podlostima i nasilju bilo kakvog tipa".

Podsjetili su kako je Nezavisna lista Zagreb jedna od četiri stranke naručiteljice istraživanja javnog raspoloženja i ispitivanja momentalnih afiniteta građanki i građana za predstojeće lokalne izbore u Zagrebu, te sudionica svih faza pregovora oporbenih stranaka od centra lijevo.

Sumpor i Milovac ističu da potvrđuju "neuzdrmanu naklonost preobrazbi Zagreba u otvoren, razdragan i moderan urbani prostor" te da tim povodom i radosno široj javnosti prenose simpatije "toj ideji brojnih zagrebačkih nezavisnih listi s vrijednim anonimnim ali srčanim i smionim aktivistima".

Svim Zagrepčankama i Zagrepčanima, kao i svim građanima Hrvatske zaželjeli su svako dobro u sljedećoj 2021., kako su rekli, "godini velikih nadahnuća, promjena i uzleta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2022 22:35