INCIDENT NA RASPRAVI

NEZGODA TIJEKOM NAPETOG SVJEDOČENJA Vremešni Manolić usred sudnice pao na leđa, u pomoć mu priskočio Karamarko. Za sve je kriv ulašteni parket...

 HANZA MEDIA

I na idućem ročištu sredinom prosinca nastavit će svjedočiti Tomislav Karamarko. No tada će mu pitanja, za razliku od sada, postavljati optuženi Josip Manolić i njegov odvjetnik Željko Žganjer.

- Imamo cijeli popis pitanja koja želimo postaviti, potrajat će. Ujedno, moram izvršiti uvid u dopis SOA-e kako bih vidio tko ga je potpisao, a što bi moglo povući i druge stvari za sobom poput novih svjedoka - napomenuo je Žganjer, koji je bio dodatno zabrinut za zdravlje svog 96-godišnjeg klijenta s obzirom na to da je u jednom trenutku Manolić pao sa stolice.

Naime, u sudnici je napeto slušao Karamarkovo svjedočenje, ali je sjedio u kaputu pa mu se u jednom trenutku stolica na kotačiće pomaknula po ulaštenom parketu. Vremešni Manolić je pao na leđa, a odmah su mu priskočili u pomoć Karamarko, Žganjer, sutkinja i ostali prisutni. Sreća u nesreći je da se Manolić, kako je rekao sutkinji, nije ozlijedio i da je dobro te da će biti spreman postavljati pitanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:40