VJEROVALI ILI NE

Nikad jeftinije: Od Rijeke do Zagreba za 28 kuna

Od Rijeke do Zagreba se tijekom ovog mjeseca može putovati srijedom i subotom u jednom smjeru za svega 27,80 kuna
Zagreb, 051009.Hrvatske zeljeznice danas obiljezavaju svoj dan. On se obiljezava u znak sjecanja na 5. listopada 1990. kada je Hrvatski sabor donio Zakon prema kojem su prvi put sve pruge na teritoriju Republike Hrvatske postale sastavni dio jednoga poduzeca - Hrvatskih zeljeznica.Na slici: prometnik vlakova Marijan Dukic i kondukter na zagrebackom Kolodvoru. Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

HŽ Putnički prijevoz tijekom cijelog travnja odlučio je dodatno sniziti cijene prijevoza na nekim svojim linijama, iako su već i ranije imali povremeno prilično zanimljive akcijske cijene, javlja Fiuman.hr .

Od Rijeke do Zagreba se tijekom ovog mjeseca može putovati srijedom i subotom u jednom smjeru za svega 27,80 kuna, dok su ostalim danima u tjednu cijene nešto više, ali i dalje snižene u usporedbi s uobičajenima.

Time se nastavlja rat cijenama prijevoza iz glavnog grada Kvarnera do glavnog grada Hrvatske koji su započeli autobusni prijevoznici, jer se kod nekih tvrtki može kupiti povratna karta za manje od 80 kuna, kako piše Fiuman.hr .

HŽ osim iznimno povoljne cijene na relaciji Rijeka – Zagreb, u svojoj travanjskoj akciji nudi i iznimno niske cijene za putovanja na relacijama Zagreb – Split (52 kune) te Zagreb – Osijek (65,90 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:07