UTEGNUTA U CRVENOM

Nikad vitkija Kolinda u Kataru potpuno raspametila obožavatelje: ‘Život je ljepši kad te vidim‘

Ostat će još dugo upamćeno i njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, na kojoj se pojavila u narodnoj nošnji

Kolinda Grabar Kitarović  na Qatar Fashion United 

 Screenshot/ Instagram

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na modnom događaju Qatar Fashion United oduševila je posjetitelje, kao i njene brojne pratitelje Instagramu.

Štoviše, Grabar Kitarović iskoristila je ovaj globalni humanitarni event kako bi predstavila hrvatsku modu.

Kolinda je nosila crveno strukirano odijelo u kojem je istaknula nikad vitkiju figuru, a fotkama na kojima pozira poput modela potpuno je raspametila obožavatelje.

"Slavlje mode, kulture i glazbe. Predstavljam hrvatski dizajn odijelu s mašnom brenda Krie Design i popularni Gulf, maramu brenda Croata", pohvalila se na svojem profilu na Instagramu.

"Život je ljepši kad te vidim", "Kao da ste vitkiji", "Jedinstvena žena", "Volimo te", moglo se pročitati ispod fotografije koja je objavila na Instagramu, a na kojoj pozira u crvenom strukiranom odijelu i ističe svoju vitku figuru.

Bivša hrvatska predsjednica pratila je i utakmicu Hrvatske i Kanade gdje se na tribinama pojavila odjevena u narodnu nošnju, a kada se susrela s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom srela na Al-Bayt stadion nosila je Louis Vuitton košulju s bijelo-crvenim uzorkom.

image

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović

Odd Andersen/Afp/Profimedia/Odd Andersen/afp/profimedia
image
Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Podsjetimo i kako se Kolinda Grabar Kitarović putem Instagrama obratila i hrvatskim nogometašima nakon poraza od Argentine.

"Respekt. Riječ koju najčešće čujem ovdje u Dohi nakon večerašnje utakmice. Nacija ste od manje od četiri milijuna ljudi, a na vrhu svijeta. Hrvatski ponos", napisala je na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:11