NESTAO MLADI OTAC

Nikoli ni traga, očajna obitelj moli za donacije: ‘Rekli su nam da angažiramo profesionalce, znate li koliko to košta?!‘

‘Ponizno molimo za vašu podršku u ovom kritičnom trenutku‘

Nikola Gračak

 /Facebook

Više od 10 dana traje potraga za Nikolom Gračkom (35), samohranim ocem trogodišnje djevojčice koji je zadnji put viđen 14.5. nakon što je kćer, kao i svakog dana, ostavio u vrtiću. Međutim, po nju ovaj put nije došao, a nikome nije jasno što se dogodilo.

"Bio je malo u depresiji zbog posla, zbog toga što je trebao tražiti novi stan, ali da bi svoju kćer ostavio - ne", ispričala je RTL-u majka Svjetlana Gračak, koja je sina posljednji put vidjela u nedjelju.

Nikola se bavio građevinom, često je radio na crno kako bi preživio.

Obavijest o nestanku - prva je na društvenim mrežama objavila njegova sestra, koja danas za njega ima samo jednu poruku: "Neka se javi, nek se vrati, trebam ga ja, treba ga njegova kćer kao prvo. Ne vjerujem da ju je ostavio, depresija ga je ćapala, nadam se da nas nije sve ostavio", prepričava sestra Maja.

U potragu se uključila i policija, a obitelj je sada počela prikupljati novčana sredstva kako bi mogla angažirati profesionalni tim za potragu za nestalim osobama. Objavili su i poveznicu na kojoj možete donirati novac.

"Naša obitelj je očajna i očajnički traži bilo kakvu pomoć kako bi ga pronašla. Nakon što smo iscrpili sve neposredne opcije, savjetovano nam je da angažiramo profesionalni tim za potragu nestalih osoba. Međutim, trošak njihovih usluga je 15.000 eura, iznos koji ne možemo sami prikupiti u tako kratkom vremenu", objavila je obitelj nestalog Nikole.

"Ponizno molimo za vašu podršku u ovom kritičnom trenutku. Svaka donacija, bez obzira na iznos, približit će nas korak bliže pronalasku. Molimo vas da razmislite o donaciji i podijelite našu priču s drugima koji bi možda bili voljni pomoći. Zahvalni smo za svaku pomoć koju možete pružiti", piše na stranici putem koje skupljaju donacije.

Nikola Gračak srednje je tjelesne građe, po cijeloj dužini desne ruke ima više ožiljaka, na desnom ramenu i malu zelenu tetovažu slova D. Obitelj moli ako ga je netko negdje vidio da se javi policiji ili obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 17:06