ULOGA MEDIJA

Ninoslav Pavić: Ove smo mjere čekali, bez njih se ne može

Tiskani su mediji uslijed naleta novih tehnologija prisiljeni preispitati svoju ulogu, poručio je Pavić
 Goran Šebelić / CROPIX

ROVINJ - Predsjednik Uprave EPH Ninoslav Pavić govoreći na Windaysima o turbulentnim promjenama u medijima te nastojanjima da se tiskani mediji što više digitaliziraju, kazao je kako mi danas ne koristimo internet nego ga živimo.

Alati se mijenjaju

- Uloga tiskanih medija potpuno se promijenila. Ranije vijest koja nije bila u novinama nije niti bila vijest, dok su danas tiskani mediji uslijed naleta novih tehnologija prisiljeni preispitati svoju ulogu i metode. Mediji moraju mijenjati svoje alate i trebaju uvoditi novi model medijskog ponašanja - kazao je Pavić. On je pozdravio mjere koje je Vlada usvojila početkom tjedna.

WinDays10 - Vodeća poslovno-tehnološka konferencija u Hrvatskoj i regiji

Dinamična zemlja

- To smo čekali, o njima uvijek govorimo i bez njih se ne može - kazao je Pavić te dodao kako se prvi javni nastup Jadranke Kosor nakon donošenja mjera događa u najprijateljskijem mogućem okruženju, na Windaysima, biznis i tehnološkoj konferenciji, koja je okupila stručnjake koji gledaju u budućnost i ono što nove tehnologije donose.

Pavić je dodao da je za provođenje Vladinih mjera potrebno uložiti dosta truda te da je potreban konsenzus kako bi Hrvatska postala moderna i dinamična zemlja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:25