VRAĆA SE EASYJET

Niskobudžetna aviokompanija pokreće čak šest linija prema Hrvatskoj, kreću vrlo brzo

S početkom srpnja, ova će niskobudžetna avio kompanija pokrenuti šest linija prema Hrvatskoj, sve prema Zračnoj luci Split.
Easy Jet
 Simon Littlejohn/Alamy/Profimedia

S početkom srpnja EasyJet će pokrenuti 6 linija prema Hrvatskoj. Iako ova poznata niskobudžetna kompanija inače u ljetnom redu letenja prometuje prema Dubrovniku, Splitu, Zadru i Puli, trenutno su potvrđene samo određene linije iz i prema Zračnoj luci Split, piše portal Croatian Aviation.

S obzirom na pandemiju, kompanija do sada nije pokretala međunarodne linije prema hrvatskim destinacijama. No s početkom srpnja, EasyJet će pokrenuti šest linija prema Hrvatskoj, sve prema Zračnoj luci Split.

Kako bi izbjegli moguće neugodnosti u vidu otkazivanja leta, važno je pogledati potvrđeni red letenja, jer na svim ostalim linijama postoji velika mogućnost redukcija tjednih letova ili njihovog otkazivanja.

EasyJet će od početka srpnja prometovati na sljedećim linijama:

linija Split - Amsterdam, od 04. srpnja, 2 puta tjedno, subotom i nedjeljom,

linija Split - Basel, od 04. srpnja, 4 puta tjedno, ponedjeljkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom,

linija Split - Berlin, od 03. srpnja, svakodnevno,

linija Split - Geneva, od 04. srpnja, jednom tjedno, subotom,

linija Split - London (Luton), od 01. srpnja, svakodnevno,

linija Split - Pariz (Charles De Gaulle), od 08. srpnja, dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Ovaj niskobudžetni prijevoznik trenutno potvrđuje red letenja u periodu od 14 dana, stoga su svi letovi od sredine srpnja upitni. Kompanija će gotovo sigurno nastaviti prometovati na ovim linijama i nakon sredine srpnja, te je izgledno povećanje broja tjednih letova, no savjetuje se da za period putovanja nakon sredine srpnja kupnju karte obavite na dane u tjednu navedene za svaku liniju u tekstu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:55