FACEBOOK POTRAGA

Nitko ne zna gdje je 15-godišnja djevojčica iz Zagreba

Posljednja aktivnost nestale malodobnice na Facebooku je zabilježena u nedjelju u 14.28 sati

ZAGREB - U tijeku je peti dan potrage za 15-godišnjom djevojčicom iz Zagreba, koja je u nedjelju otišla od kuće i od tada joj se gubi trag.

Nekoliko dana uoči misterioznog nestanka malodobne Zagrepčanke, ona je prijateljima s Facebooka poručila da će otputovati prijateljici u Zadar.

Nakon pokretanja službene policijske potrage za nestalom, policijski službenici PU zadarske provjerili su adresu zadarske prijateljice, no djevojka se tamo nije ni pojavila. U petak smo razgovarali s majkom nestale novopečene srednjoškolke.

Kreće u srednju školu

- Upravo je upisala srednju školu i sve je bilo u redu. Ima dečka i s njim smo suprug i ja u kontaktu, ali on isto nema pojma gdje bi ona mogla biti. Cijeli dan sam na Facebooku i čekam da se pojavi online, ali uopće je nema. Strašno smo zabrinuti - rekla nam je ustrašena majka.

Inače, nestala djevojčica prošle je godine također nenajavljeno otišla od kuće, ali samo na jedan dan i majka tvrdi da nije bilo nikakvih naznaka da bi se to moglo ponoviti.

Već u ponedjeljak, dan nakon njezina odlaska od kuće, roditelji su to prijavili policiji. Mobilni telefon nema, posljednja njezina aktivnost na Facebooku zabilježena je u nedjelju u 14.28 sati. U komentaru poruke na njezinu zidu uzvratila je prijateljici da je puno voli.

Policija odmah uključena

U Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrđuju da su zaprimili prijavu nestanka te su zasad poduzeli sve uobičajene mjere. - Provjeravamo kontakte, a naši službenici na terenu imaju njezin osobni opis i fotografiju. To je sve što zasad možemo reći - službeno je o slučaju nestanka rekla Jelena Bikić, glasnogovornica PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:11