ZVIJEZDA U METROPOLI

'NO, NO, NO!' Pogledajte situaciju koja je zbunila zagrebačkog gradonačelnika, Ivana Trump se htjela ljubiti, ali dva poljupca nisu bila dovoljna

 
 CROPIX

Ivana Trump (70), bivša supruga aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, od četvrtka boravi u Zagrebu, gdje će u subotu navečer kao predsjednica stručnoga žirija sudjelovati u izboru nove Miss Universe Hrvatske.

Gospođa Ivana sunčano subotnje prijepodne iskoristila je za šetnju užim centrom Zagreba i to u društvu gradonačelnika Milana Bandića, vlasnika licence Miss Universe Hrvatska Vladimira Kraljevića i Nikice Gabrića, našeg cijenjenog liječnika koji je Ivani Trump u svojoj oftalmološkoj klinici Svjetlost u petak uspješno operirao oči.

Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kavu u legendarnu Malu kavanu, donio joj je buket cvijeća, a ugodno ju je iznenadio i darovavši joj hrvatski dres s njezinim imenom, knjigu Augusta Šenoe "Zlatarevo zlato" prevedenu na engleski jezik, monografiju Zagreba i Croatinu maramu.

- To što je Ivana Trump ovdje, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za cijelu regiju - izjavio je Bandić.

Dok je Bandić pričao, gospođa Trump poželjela se poljubiti sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pale su dvije puse i kad se Bandić ponovno okrenuo novinarima, Ivana Trump se pobunila.

- No, no, no!

Naime, dva poljupca nisu bila dovoljna što je malo zbunilo gradonačelnika. Ipak, uskoro se pribrao te je pao treći i četvrti...

Gradonačelnik je na druženje s Ivanom Trump, inače bivšom manekenkom, a sada uspješnom poslovnom ženom, poveo i Nataliju Pricu Oreški, bivšu Miss Universe Hrvatske, a danas predsjednicu mladih u 365 Stranci rada i solidarnosti.

FOTOGALERIJA: Ivana Trump u šetnji centrom Zagreba

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:01