ZVIJEZDA U METROPOLI

'NO, NO, NO!' Pogledajte situaciju koja je zbunila zagrebačkog gradonačelnika, Ivana Trump se htjela ljubiti, ali dva poljupca nisu bila dovoljna

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.04.2019. u 14:01

CROPIX

 

Ivana Trump (70), bivša supruga aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, od četvrtka boravi u Zagrebu, gdje će u subotu navečer kao predsjednica stručnoga žirija sudjelovati u izboru nove Miss Universe Hrvatske.

Gospođa Ivana sunčano subotnje prijepodne iskoristila je za šetnju užim centrom Zagreba i to u društvu gradonačelnika Milana Bandića, vlasnika licence Miss Universe Hrvatska Vladimira Kraljevića i Nikice Gabrića, našeg cijenjenog liječnika koji je Ivani Trump u svojoj oftalmološkoj klinici Svjetlost u petak uspješno operirao oči.

 

Bandić je svoju uvaženu gošću odveo na kavu u legendarnu Malu kavanu, donio joj je buket cvijeća, a ugodno ju je iznenadio i darovavši joj hrvatski dres s njezinim imenom, knjigu Augusta Šenoe "Zlatarevo zlato" prevedenu na engleski jezik, monografiju Zagreba i Croatinu maramu.

- To što je Ivana Trump ovdje, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za cijelu regiju - izjavio je Bandić.

Dok je Bandić pričao, gospođa Trump poželjela se poljubiti sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pale su dvije puse i kad se Bandić ponovno okrenuo novinarima, Ivana Trump se pobunila.

- No, no, no!

Naime, dva poljupca nisu bila dovoljna što je malo zbunilo gradonačelnika. Ipak, uskoro se pribrao te je pao treći i četvrti...

Gradonačelnik je na druženje s Ivanom Trump, inače bivšom manekenkom, a sada uspješnom poslovnom ženom, poveo i Nataliju Pricu Oreški, bivšu Miss Universe Hrvatske, a danas predsjednicu mladih u 365 Stranci rada i solidarnosti.

FOTOGALERIJA: Ivana Trump u šetnji centrom Zagreba

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo