NASTAVAK EGZODUSA

Nova ostavka pala u Domovinskom pokretu: ‘Grubo su me ucijenjivali pred svjedocima‘

Dopredsjednica podružnice Domovinskog pokreta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji Ksenija Musa podnijela je neopozive ostavke
Ksenija Musa
 Ksenija Musa/Facebook

Predsjednica dubrovačkog ogranka Domovinskog pokreta te dopredsjednica podružnice Domovinskog pokreta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji Ksenija Musa podnijela je neopozive ostavke na obje pozicije te napustila stranku, javlja DuList.hr.

- Stranka Domovinski pokret napustila je u svakodnevnom praktičnom političkom djelovanju javno plasiran domoljubni svjetonazor po uzoru na (Antu) Starčevića, (Stjepana) Radića i (Franju) Tuđmana i nepristranu antikorupcijsku politiku te također potvrđujem navode saborskih zastupnika Karoline Vidović Krišto i dr. Milana Vrkljana da je političko djelovanje vrha stranke značajno odstupilo od desnog centra i sve više prelazi u politiku lijevog centra u praksi kao posljedica novih značajnih kadrovskih promjena - ustvrdila je Musa, a prenio DuList.

Musa je rekla da je ostavke podnijela te stranku napustila jer joj "nije bilo dozvoljeno da prema realnim kvalifikacijama imenuje tajnika dubrovačkog ogranka stranke".

- Nisam mogla imenovati ni vršitelja dužnosti tajnika. Umjesto toga, grubo su mu ucijenjivali pred svjedocima da osoba koju sam htjela imenovati na tu poziciju ne može biti izabrana već da moram potpisati imenovanje drugog tajnika, manje kompetentnog, ali podobnijeg.

- Zaključivši da nemam kvalitetnu i ispravnu potporu predsjedništva Domovinskog pokreta u Dubrovniku i predsjedništva Dubrovačko-neretvanske županije i da će moj svaki daljnji kvalitetan prijedlog i rad biti onemogućen, odlučila sam da je jedino ispravno da podnesem ovu ostavku te da se posvetim pametnijim i ljepšim stvarima u životu, a svoj grad Dubrovnik i našu bolju Hrvatsku mogu pomagati i na druge kvalitetnije načine u Hrvatskoj i svijetu - zaključila je Musa.

Podjetimo, Domovinski pokret prije devet dana doživjeo je težak udarac nakon što su stranku napustili Karolina Vidović-Krišto i Milan Vrkljan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:42