ŠIME VIČEVIĆ

NOVI ANGAŽMAN OMILJENOG NOVINARA NAKON ODLASKA S TELEVIZIJE 'Nema odmora, ovo mi je ogromni gušt'

 
Šime Vičević
 Šime Vičević Facebook

Nakon što se krajem ožujka mladi zadarski reporter Šime Vičević (33) oprostio s gledateljima i kolegama na Novoj TV poslije osam godina rada na toj televiziji, danas je na svom Facebooku podijelio informacije o novim radnim pobjedama.

Vičević je danas u gimnaziji Vladimira Nazora u Zadru kao gost predavač održao predavanje učenicima o vijestima i fake newsu.

Vičević je karijeru televizijskog novinara počeo prije deset godina na lokalnoj televiziji Vox, a zadnjih osam godina proveo je kao vrstan reporter Nove TV. Po struci je profesor talijanskog i engleskog jezika, a u profesorskom se radu okušao i danas.

'Nema odmora! Evo me danas u zadarskoj Gimnaziji Vladimira Nazora u ulozi gosta predavača. Na Erasmusovu razmjenu u Hrvatsku su stigli učenici završnih razreda srednjih škola iz Španjolske, Njemačke i Švicarske. U dva blok sata predavanja na engleskom jeziku tumačim im razliku između istinitog izvještavanja i fake newsa. A dok ekipa vrijedno rješava zadatke koje sam im postavio, još ćemo pretresti europsku političku scenu. Želja mi je vidjeti što ova mlada ekipa misli o svojim političarima, a bavit ćemo se i izborima za Europski parlament. I da, ovo mi je ogromni gušt i hvala organizatorima na pozivu', napisao je Vičević na svom Facebook profilu.

Vičević nije želio govoriti o razlozima svojeg odlaska s Nove TV, a samo je rekao da ta odluka nije bila ishitrena te da se veseli novim počecima i novim uspjesima. Ponude za posao ubrzo su mu počele pristizati sa svih strana, a birat će, kaže, mudro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:53