JOŠ NIJE PRONAĐEN

NOVI DETALJ U POTRAZI ZA MISTERIOZNO NESTALIM MLADIĆEM IZ ZAGREBA Obitelj Karla Kurtanjeka poslala fotografiju: Ovo je bicikl koji je vozio

 
Karlo Kurtanjek
 obitelj Kurtanjek

I dalje je u tijeku potraga za studentom Karlom Kurtanjekom (24) iz Zagreba, koji je nestao 10. travnja prijepodne u Zagrebu nakon što je s Vrbana krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu.

Prema fakultetu je krenuo s adrese Palinovečka 38 i nakon toga mu se gubi svaki trag.

Karlova sestra Edita Kurtanjek javila je danas medijima jedan detalj koji bi mogao pomoći u potrazi za nestalim mladićem. Obitelj je uspjela saznati marku bicikla kojim se Karlo udaljio od kuće. Riječ je o mountain bike Hercules Olpran, crveno sive boje, kakav je na fotografiji.

Karlova druga sestra, Dorotea Kurtanjek, rekla je za Vijesti.hr da obitelj još uvijek nema drugih korisnih informacija jer policija još ništa ne govori.

'Uzeli su njegova oba mobitela koja je ostavio kod kuće i kompjuter kojim se koristio ne bi li ondje pronašli kakav trag. Cijela obitelj je izvan sebe i mami sad idem po doznake jer nije u stanju otići doktorici zbog svega što proživljavamo. Mi kao obitelj se inače držimo zajedno, a osobito sada. Zahvalni smo svima koji nam žele pomoći u ovoj teškoj situaciji, ali su nam se počeli javljati i svoje usluge nuditi raznorazni ljudi koji se predstavljaju kao vidovnjaci i koji nam, kao, mogu pomoći, a ništa konkretno od njih nismo dobili', rekla je za Vijesti.hr Karlova sestra Dorotea Kurtanjek.

Fotografija bicikla na kakvom je nestao Karlo Kurtanjek
Edita Kurtanjek

Karlo je rođen 1995. godine. Ima smeđu kosu i plave oči. Srednje je tjelesne građen, visok je 180 centimetara, a broj stopala mu je 46, stoji na stranici Nestali.hr.

U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice, a moguće je da je sa sobom imoa i ruksak i crnu šiltericu.

O svemu je obavještena i policija koja provodi istragu. Što je policija pronašla na snimkama nadzornih kamera, za sada nije poznato

Pretpostavlja se da je Karlo toga jutra izišao malo poslije 8.00 sati, jer je u 9 sati na sveučilištu Libertas na Kennedyjevu trgu na Borongaju, gdje studira Međunarodne odnose, imao zakazan kolokvij.

Susjed ga je vidio na biciklu u 8.15 sati kako vozi s kapuljačom navučenom preko glave. Taj je susjed posljednja osoba koja ga je vidjela, prema informacijama koje smo uspjeli prikupiti.

Da se susjed nije zabunio, obitelj je utvrdila kad je vidjela da u garaži nema bicikla, te je izvjesno da je Karlo biciklom krenuo na kolokvij kako bi stigao na vrijeme.

Međutim, činjenica koja uvelike otežava potragu je ta da je Karlo tog jutra stan napustio bez mobitela, s kojim je već neko vrijeme imao problema zbog baterije.

Svi koji imaju neke informacije o ovom 24-godišnjaku mogu kontaktirati obližnju policijsku postaju ili obitelj na sljedeće telefonske brojeve: 091/7325-504; 095/9089-969; 091/8950-157.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:28