NAJPOPULARNIJI TABLET

Novi izlet u multimedijalne vode: Od danas aplikacija Jutarnjeg na iPadu

Aplikacija se već nalazi u App Storeu i zasad je besplatna, ali nastavit će se razvijati te će s vremenom nuditi bogatiji i inovativniji sadržaj
 Neja Markičević/CROPIX

ZAGREB - Korisnici iPada od petka mogu skinuti iPad aplikaciju za Jutarnji list i svoje novine napokon čitati u elektronskom obliku na najpopularnijem tabletu na svijetu.

Aplikacija će biti službeno predstavljena u petak u Rovinju na Weekend Media Festivalu, a kreirao ju je EPH u suradnji s tvrtkom Pet minuta i Revolucijom, koja je osmislila dizajn.

Aplikacija se već nalazi u App Storeu i zasad je besplatna, ali nastavit će se razvijati te će s vremenom nuditi još bogatiji i inovativniji sadržaj.

Sadržaj Jutarnjeg na iPadu ne razlikuje se previše od tiskanog izdanja, ali korisnici će ipak imati mogućnost vidjeti dodatne sadržaje, poput videomaterijala, linkova i sličnih multimedijalnih stvari.

- Smatramo da čitatelj mora moći doći do relevantnog novinskog sadržaja, bez obzira na to što mu je pri ruci i što u nekom određenom trenutku radi.

Naš posao više nije samo dostavljati novine na kiosk, nego pružiti informacije i raznovrstan sadržaj u real timeu - istaknuo je Petar Pavić, direktor Europa digitala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:42