VUKOVARSKI BRANITELJ

Novi ministar branitelja Predrag Matić: Prvi zadatak je objava Registra branitelja. Moramo izvući kukolj iz žita

I sam branitelj Vukovara, Predrag Matić je najavio povratak osmjeha na lica branitelja jer su oni moralna vertikala društva.
Zagreb, 141011.Dobrotvorna vecera za razminiravanje Hrvatske pod nazivom "Vecer za sigurne korake" u organizaciji Amcharm, americke gospodarske komore, americkog i kanadskog veleposlanstva. Sredstva prikupljena od donacija i vecere u Westinu ove godine idu u korist razminiranja Zadarske zupanije. Na slici: Predrag Matic.Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
 Srđan Vrančić / CROPIX / (C)2009 Srdjan Vrancic / CROPIX

Novi ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić danas je najavio da će prvi zadatak njegova ministarstva biti objavljivanje Registra hrvatskih branitelja.

- Objava Registra hrvatskih branitelja temeljni uvjet da nikad više braniteljska prava ne dođu u pitanje. Treba izvući kukolj iz žita, a žito su branitelji kao najsvetiji dio hrvatskog društva - poručio je Matić ispred sabornice.

I sam branitelj Vukovara, Matić je najavio povratak osmjeha na lica branitelja jer su oni moralna vertikala društva.

- Pravi, istinski i časni branitelji nemaju se čega bojati niti su se ikada imali čega bojati. Objava Registra nije prilog u novinama, nego kontrolirani uvid onim institucijama koje po tom pitanju trebaju raditi - ustvrdio je ministar.

Matić je još jednom ponovio kako pravi branitelji nemaju ništa protiv objave Registra.

- Nikad nisam sreo branitelja koji je protiv objave Registra hrvatskih branitelja, dok neki drugi očito nisu sreli branitelja koji je za objavu - komentirao je Matić stavove bivše vlasti.

- Živimo u paralelnim svjetovima. Pobijedit će realni svijet - zaključio je Matić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:47