NOVO OSIPANJE

Novi raskol u Domovinskom pokretu! Ružica Vukovac napušta i stranku i klub: ‘Nećemo u detalje‘

Napisali su kako neće ulaziti u dublje razloge zašto se Vukovac odlučila za ovakav potez

RuŽica Vukovac

 Marko Todorov/Cropix

Iz Domovinskog pokreta objavili su na Facebooku da je Ružica Vukovac odlučila napustiti njihov saborski Klub zastupnika i stranku. Napisali su kako neće ulaziti u dublje razloge zašto se Vukovac odlučila za ovakav potez te da joj jedino mogu poželjeti sreću.

Njihov status niže prenosimo u cijelosti:

- Obavještavamo članstvo Domovinskog pokreta, širu javnost i medije da je naša donedavna kolegica i saborska zastupnica, gospođa Ružica Vukovac, odlučila napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta u Hrvatskome saboru, a samim time i Domovinski pokret.

U potpunosti predani ciljevima i zadacima koji su pred nama, a posebno u ovom teškom trenutku koji Hrvatska proživljava demografskim slomom, nećemo ulaziti u dublje razloge zašto se kolegica Ružica Vukovac odlučila za ovakav potez. Stoga joj jedino možemo poželjeti svako dobro u osobnom i poslovnom životu.

Domovinski pokret nastavlja s borbom za hrvatske nacionalne interese, a zastoji i prepreke nas u tome neće spriječiti. Uz potporu svih domoljuba, Domovinski pokret ostat će snaga koja pokreće Hrvatsku!, poručili su iz Domovinskog pokreta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2022 17:54