SPORNE IZJAVE

NOVI SKANDAL ŠEFICE HSP-A DR. ANTE STARČEVIĆ Ruža Tomašić opet demantira: 'Laž je da sam rekla da Milanović tuče ženu!'

Novinar koji je razgovarao s njom tvrdi da ima dokumentirane sporne izjave
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Zoran Milanović gubi kompas i postaje agresivan. Kad su govorili da tuče ženu, nisam vjerovala, ali nakon njegova istupa i napada na novinare, sigurna sam da je to istina - navodno je Ruža Tomašić izjavila novinaru Večernjeg lista prošlog četvrtka u razgovoru u kojem joj se on predstavio kao Palestinac s hrvatskom putovnicom koji se želi učlaniti u njenu stranku HSP dr. Ante Starčević.

Danas, međutim, na dan objave tog teksta, Ruža Tomašić Jutarnjem je putem mobitela s Korčule oštro demantirala istinitost te izjave.

- Nikad to nisam rekla. Novinar je sve netočno prenio. Rekla sam samo da je premijer Milanović pokazao agresiju prema meni, što očito daje za pravo raznim pričama koje su o njemu nekad kružile. Da su neke od njih onda istinite. Nikad nisam spominjala njegovu ženu, nisam na to mislila - tvrdi Ruža Tomašić i dodaje da će novinara kad dođe u Zagreb, osobno prijaviti Vijeću časti HND-a. U istom je razgovoru novinaru, stoji u tekstu, rekla da je njena stranka u koaliciji s HDZ-om zato što je to “jedino što je mogla napraviti da se domogne vlasti” te mu je obećala da će ga staviti na listu za parlamentarne izbore.

- Svašta je on tamo pisao - da sam mu rekla da imam dvije kćeri, a ja imam sina i kćer itd. Smatram da su ovo napadi na mene jer pokušavam ujediniti desnicu - tvrdi Ruža Tomašić. Nedavno je demantirala i svoju spornu izjavu “Hrvatska je za Hrvate, svi ostali su gosti”. Rekla je kako je mislila na one koji je ne doživljavaju kao svoju domovinu i pljuju je. Novinar autor teksta kratko je poručio: - Stojim iza svake rečenice koju sam napisao, sve je dokumentirano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:03