COVID U KUTINI

Novi slučajevi u moslavačkom žarištu: Oboljela četiri člana benda koji je svirao na korona zabavi

Stožer je ponovo apelirao na sve stanovnike županije da se pridržavaju uputa i preporuka Nacionalnog stožera Civilne zaštite.
Testiranje/Ilustracija
 Robert Fajt/Cropix

U Sisačko-moslavačkoj županiji je šest novozaraženih pacijenata od Covida-19, a među njima su i četiri člana iz kutinskog benda koji je svirao na privatnoj proslavi, izvijestili su u petak iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Tri su pacijenta iz kutinskog žarišta epidemije, a po jedan s područja Popovače, Novske i Siska. Od navedenog broja novooboljelih četvorica pripadaju članovima benda koji je svirao 27. lipnja na proslavi u Kutini, gdje se zarazio veći broj osoba koja su već obuhvaćena ranijim izvješćima.

Stožer je ponovo apelirao na sve stanovnike županije da se pridržavaju uputa i preporuka Nacionalnog stožera Civilne zaštite, jer uspjeh borbe protiv zaraze ovisi o svijesti i disciplini svih građana.

Podsjetimo, danas ćemo u Hrvatskoj imati rekordan dan po pitanju novozaraženih jer su lokalni stožeri tijekom prijepodneva prijavili više od stotinu novih slučajeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:17