DARIJO ŽEPINA

Novi zaplet u Domovinskom pokretu: Nakon Škore, ostavku dao i glavni stranački tajnik

‘Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova‘, naveo je Žepina
Darijo Žepina
 Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je u utorak Miroslav Škoro iznenada podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, nekoliko sati kasnije iz stranke su objavili da je ostavku dao i glavni tajnik DP-a Darijo Žepina.

- Dragi prijatelji, vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni, naveo je Žepina u priopćenju objavljenom na službenom Facebook profilu DP-a.

- Koliko god teško bilo u ovim trenucima, nastavio je, osjećam osobnu potrebu Predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro, napisao je.

- To ovim pismom i činim. Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke, poručio je Žepina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:33