‘PROVJERENO‘ NOVE TV

Novinari otkrili mračnu tajnu šume u Zagrebu pa ih napali: ‘Namazat ću vas gov***, a majku vam j***!‘

Novinare Nove TV napao je čovjek kojeg su zatekli na terenu snimajući priču o ilegalnom deponiju na državnoj zemlji, u Ježdovcu
 ‘Provjereno‘ Nova TV

Deranje, psovke, prijetnje da će ih vući po blatu i da iz šume neće izaći - ovako je ekipu emisije ‘Provjereno‘ Nove TV napao čovjek kojeg su zatekli na terenu snimajući priču o ilegalnom deponiju na državnoj zemlji, u Ježdovcu u zapadnom dijelu Zagreba.

To je lokacija koja je godinama samo šuma na papiru, a u stvarnosti - odlagalište otpada u kojem caruju privatne tvrtke, koje se javno hvale svojim poslovima s državnim institucijama.

Ekipa ‘Provjerenog‘ zaputila se kamerom na samu lokaciju i snimila čak nekoliko kamiona i bagera u akciji dovoženja otpada.

Oni koji od toga zarađuju završe eventualno s kaznenim prijavama, no biznis nastavljaju i dalje.

image

‘Provjereno‘ Nova TV

image

‘Provjereno‘ Nova TV

image

‘Provjereno‘ Nova TV

- Na području Ježdovca obitelj Matković bavi se s tim poslom i na tome zarađuje jako velik novac, i ljudi se ne usude prijavljivati jer na kraju imamo institucije koje neće odraditi svoj posao - priča Josip Pavlović iz udruge Ekologija grada koji je dobro upoznat s problemom.

A upravo je jedan od članova spomenute obitelji prijetio ekipi Provjerenog:

- Još jednom da vas vidim tu. Onda ćete vidjeti s kim imate posla.

- S kim imamo posla?

- Hoćeš znati s kim imaš posla, hoćeš znati pitam te. Ja ti savjetujem da ne znaš s kim imaš posla. Da vidim još jednom tebe tu s tom kosicom, zavezat ću te i vući ću te po ovom blatu… Pi*** vam materina novinarska smrdljiva. Namazat ću vas gov***a majku vam je***.

Na poziv novinara intervenirala je i policija, a snimke napada kao i cijelu priču donosi emisija koja je na rasporedu večeras u 23:40 na Novoj TV.

image

‘Provjereno‘ Nova TV

image

‘Provjereno‘ Nova TV

image

‘Provjereno‘ Nova TV

image

‘Provjereno‘ Nova TV

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 13:56