ODLUČILI SAMI PRONAĆI KĆER

Obitelj Bilić pokreće privatnu istragu oko Antonijinog nestanka. U potragu uključen i Missing International

Obitelji Bilić za privatnu je potragu potrebna novčana pomoć pa pozivaju one koji su u mogućnosti da pripomognu
 Facebook

Nakon više od dva mjeseca neuspješne potrage za Antonijom Bilić iz Drniša, njezina se obitelj odlučila na pokretanje vlastite istrage.

Na to su ih natjerale činjenice da tragova ima sve manje ili gotovo nema te da Dragan Paravinja , u čijem je kamionu policija pronašla tragove koji upućuju da je Antonija bila s njim, nimalo ne sudjeluje u istrazi, a njegove su izjave ponekad vrlo kontradiktorne.

- Poštovani prijatelji! Ni današnja pretraga terena nije uputila ni na jedan trag koji bi nas doveo do Antonije te smatramo kako pretraga terena više nema smisla. Duboko vjerujemo da je Antonia živa te ćemo se morati odlučiti za privatnu potragu kako bismo spasili život naše Antonie. Svi koji nam želite pomoći kontaktirajte nas na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . S poštovanjem i zahvalom! - navela je obitelj na Facebook stranici ' Nestala - ANTONIA BILIĆ '

Obitelj Bilić na grupi navodi i kako im je za privatnu potragu potrebna novčana pomoć pa pozivaju one koji su u mogućnosti da pripomognu.

- Pokušat ćemo postaviti FB aplikaciju koja nudi mogućnost uplate novca preko paypala, što će biti jednostavnije posebno za one koji žive vani. Tko je u mogućnosti i želi, donaciju može uplatiti i na račun u Splitskoj banci: Milka Bilić 2330003-3151670894. Hvala Vam svima na podršci i pomoći - stoji na glavnoj stranici grupe .

U potragu za 17-godišnjom Drnišankom uključena je i poznata web stranica Missing International koja surađuje s brojnim agencijama diljem svijeta.

Uz nekoliko Antonijinih fotografija na nju je postavljen i kratak opis te video s kontaktima ukoliko netko raspolaže s informacijom koja bi olakšala potragu.

- Posljednji je put viđena 7. lipnja oko 10 sati, kada je stopirala na Čikolskom mostu na drniškom području. Signal njezinog mobitela posljednji je put zabilježen isti dan oko 15.40 na području Karlovca. Antonia je vrlo tiha djevojka koja nikad prije nije napustila svoj dom. Molim vas pomozite nam da je nađemo - piše na Missing Internationalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:27